“Το 60% των κορυφαίων επαγγελμάτων του μέλλοντος δεν έχει ακόμη εφευρεθεί”

3029109-slide-iowaΦυσικά, πολλά από τα επαγγέλματα αυτά σήμερα μοιάζουν πολύ μπροστά από την εποχή μας. Καλυτερα όμως, γιατί έτσι μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα καλλιεργώντας μέσα μας την κουλτούρα της αλλαγής.

Τα κορυφαία επαγγέλματα του μέλλοντος θα απαιτούν ανθρώπους με γρήγορη αντίληψη, δημιουργικοτητα και με δυνατότητα για τολμηρή και άμεση δράση.  Με ικανότητα να βλέπουν την μεγάλη εικόνα, να δουλεύουν αποτελεσματικά σε ομάδες και να μην φοβούνται να αλλάξουν τον κόσμο“.

Οσοι από εμάς ανησυχούν και προβληματίζονται για το τι θα πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά μας για να επιβιώσουν στο μέλλον, το άρθρο στο οποίο αναφερόμαστε δίνει πολλές, τολμηρές & καλές ιδέες. Μπορεί να μιλάει κυρίως για το μέλλον της Αφρικής, πιστέψτε με όμως, σε είκοσι χρόνια το location δεν θα έχει και τόση σημασία….

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλο το άρθρο.

About John C. Yiannoudis

Born in 1969. Major experience in business & finance. Co-founder and owner of Dorothy Snot Preschool. Proud dad of Nefeli, 8 years old. Loves telling stories. Also loves running, contemporary History and old cars. Author of A Very Bad Bad Thing, a children's historical fiction.
This entry was posted in αλλαγή, εκπαίδευση, κριτκή σκέψη, μέλλον and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s